fbpx

USPEŠAN BIZNIS ZA SIGURNU ZARADU

Uložite u otvaranje XBody biznisa i povratite investiciju za manje od godinu dana.

ZAŠTO IZABRATI XBODY BIZNIS?


Zagarantovan profit

Uz Xbody EMS ostvarićete zaradu bilo da želite da otvorite XBody studio, postanete personalni trener ili fitness i spa centar obogatite EMS uređajem. Naravno, podrazumeva se da povlačite pametne poslovne poteze. 🙂

​Vratite ulaganje za manje od godinu dana

Sve što uložite vratićete vam se za kratak period. Za manje od 6 meseci vlasnica XBody studija u Osijeku povratila je uloženi novac i proširila studio novim uređajima zbog povećane tražnje. Pridružite se uspešnim pričama.

​Potpuna podrška za vaš biznis

Mi brinemo za vaš uspeh. Uz našu podršku saznaćete sve koristi otvaranja XBody studija. Naučićete kako biti uspešan preduzetnik, u ponudi imamo obuke za marketing i licencu za EMS trenera. Svi EMS uređaji imaju garanciju i lokalni servis.

​Izračunajte svoj profit

Želite da saznate koliko EMS uređaja vam je potrebno? Zanima vas očekivana zarada? Iskoristite jedinstveni kalkulator i jednostavno izračunajte koliko ćete zaraditi.

ŠTA JE XBODY?



XBody je uređaj koji pruža pun doživljaj EMS treniranja, stimulišući najvažnije mišićne grupe tela. Konvencionalni trening zamenjen je intenzivnim XBody treningom od samo 20 minuta, koji telo dovodi do besprekorne forme.
XBody uređaji kreirani su da studijima i personalnim trenerima omoguće pružanje najsavremenijeg treninga. Dizajnirani od kvalitenih materijala, sa dugim vekom korišćenja, oni su alati za pokretanje uspešnog biznisa.

0
Klijenata

0
XBody studija u regionu

0
Sertifikovanih EMS Trenera

0
Kupljenih uređaja

PREKO 70 STUDIJA U REGIONU


EMS trening je trening o kome se priča. XBody EMS uređaji predstavljaju novi standard kvaliteta u svetu fitness industrije. U regionu je otvoreno više od 70 Xbody studija, sa preko 6000 zadovoljnih klijenta. Studiji i personalni treneri u regionu prepoznali su sve mogućnosti koje XBody pruža.

EMS uređaji ispunjavaju standarde kvaliteta i oni su sertifikovane tehnologije prema CE Evropske unije, CSA International Kanada, CSA standardima Ruske Federacije i zemljama ZND.

Nagrade i priznanja

FIBO Innovation
Award Winner

FITEXPO Poznan,
Gold Medal Winner

Transdanubian Innovation
Award Winner

Pegazus Rising Start Up
Award Winner

VAŠE OPCIJE ZA BIZNIS


XBody Studio

Poslovni model za XBody Studio je dokazan i proveren koncept. Karakteriše ga kratkoročno ulaganja sa niskom stopom rizika. Biznis možete započeti sa samo jednim EMS uređajem i malim prostorom (bar 25m2).

XBody Personal Trainer

Da li ste personalni trener koji želi da svoje usluge podigne na viši nivo? Ponudite VIP XBody trening u kući klijenta ili organizujte treninge za zaposlene u korporacijama. Iskoristite svoju mobilnost.

XBody za Fitness & Spa Ce​ntar

Ako želite da svoj fitness ili spa centar obogatite novim uslugama, dodavanje XBody EMS uređaja je pravi način da idete napred. Stvorite nove klijente i proširite uslugu​!

DOSTUPNI XBODY UREĐAJI


ACTIWAVE

EMS ActiWave je prvi hibridni uređaj sa mogućnošću bežičnog EMS treninga. Uz njega dobijate mogućnost treniranja čak 6 klijenata odjednom! Ostvarite veću zaradu grupnim treninzima!

NEWAVE

Trenirajte svoje klijente jednim od najpopularnijih EMS uređaja. Funkcionalan i jednostavan za upotrebu, NeWave je savršen za personalne treninge uz korišćenje kabla.

Želite da saznate više?

Posetite našu kontakt stranicu klikom na dugme ispod... Postavite nam pitanje ili zatražite cenovnik za XBody uređaje.

Najnovije vesti


Najefikasniji oporavak uz Xbody
Oporavak nakon povrede je često dug i mukotrpan proces, bez obzira u koliko ste dobroj formi. U tim trenucima okrećemo[...]
Kako unaprediti ugostiteljski posao?
Ključ svakog uspešnog biznisa je pravi odgovor na pitanje - kako unaprediti posao. Savremeno poslovanje zahteva stalno praćenje trendova i[...]
Vežbe za kičmu: Sve što treba da znate pre nego što počnete
Kad razmišljamo o vežbanju, mnogi prvo pomisle na estetski deo. Istina je da treniranje mora da polazi pre svega od[...]
Fitnes plan: Treniranje sa vidljivim rezultatom
Za treniranje koje daje rezultate potrebno je dobro isplanirati sve korake u procesu treninga. Kako biste trenirali uspešno potrebno je[...]
Da li je personalni trener pravi izbor za treniranje?
Redovno treniranje nije samo odlazak u teretanu ili fitnes centar gde ćete uložiti svoje dragoceno vreme. Da biste uspešno trenirali,[...]
Šta je personalni trening?
Zimski period je idealno vreme za početak treninga. Praznična slavlja i obilna hrana nas dodatno poguraju ka treninzima, jer znamo[...]